Koncerti

Zašto otići na koncert ''Chemical brothersa'' u Zagrebu?

12.10.2019.

Zašto otići na koncert ''Chemical brothersa'' u Zagrebu?

12. listopada u zagrebačkom Domu sportova možemo se uvjeriti u kreativnu snagu velikana svjetskog elektroničkog zvuka i vlasnika ovogodišnjeg albuma ‘No Geography‘, popularni bend ''Chemical Brothers'' koji prvi put dolazi u hrvatsku metropolu.

JER KONCERT CHEMICAL BROTHERSA DOLAZI U PRAVO VRIJEME!

 
Dolaze u trenutku svoje najveće zrelosti i godini kada su na novu koncertnu turneju krenuli s novim vizualima. Tom Rowland i Ed Simons u Zagrebu gostuju kao predvodnici britanskog elektroničkog zvuka, sukreatori uspjeha big beata i njegova proboja u orbitu pop kulture. Svoj aktualni album ‘No Geography’ objavili su ove godine, a globalnu festivalsku sezonu obilježili su kao headlineri izrazito važnih festivala – britanskog Glastonburyja i japanskog Fuji Rock. 
 
JER PRVI PUT DOLAZE U ZAGREB!
 
Premda su već dolazili u našu zemlju, nastup u zagrebačkom Domu sportova njihov je prvi veliki samostalni koncert u glavnom gradu Hrvatske. Za razliku od nastupa na Festivalima, samostalni koncerti donose kompletnu setlistu najuspješnijih pjesama, mjesta za dodatne eksperimente i totalni fokus na doživljaj repertoara iz svih dijelova njihove karijere. 
 
JER SU OBJAVILI VIŠE OD 20 ALBUMA, OD ČEGA SU TRI PLATINASTA S IMPRESIVNIM KATALOGOM HITOVA!
 
Na svojim koncertima, The Chemical Brothers poniru vrlo duboko u svoj bogati katalog. A on je prebogat. Britanski big beat duo tijekom svoje karijere objavio je 24 albuma, a među kojima devet studijskih ploča, jedan live album, pet kompilacija, dva albuma remikseva, pet miksanih albuma i jedan soundtrack. 
 
JER SU NJIHOVI NASTUPI HEDONISTIČKO ISKUSTVO I PSIHODELIČAN SHOW!
Nastupi britanskog dua donose čisti hedonizam, a kombiniraju velike video ekrane, psihodelične slike, izrazite svjetlosne igre sa stroboskopima i laserima. Sve podsjeća na uzbudljivi triler, koji u potpunosti zaokuplja pozornost vaših čula. The Chemical Brothers smatraju se jednim od najzanimljivijih live izvođača u povijesti. Estetika vizuala jedna je od onih karakteristika koje prate Toma i Eda kroz cijelo stvaralaštvo. Videospotovi su ispunjeni metaforama, ilustracijama, simbolikom i okretnim video rješenjima. Slično je i s nastupima uživo. 'Imamo jedan od najprirodnijih pristupa pozornici', ističe Ed Simons, 'show je vrlo psihodeličan, brinemo kako prenijeti stimulacije i poruke koje donosimo našim vizualima.'