Zagreb

Šok u zagrebačkom zoološkom vrtu - gibon Kent predviđa pobjedu Rusa!

06.07.2018. / 00:00

Šok u zagrebačkom zoološkom vrtu - gibon Kent predviđa pobjedu Rusa!

Zagrebački zoološki vrt nastavio je s tradicijom. Gibon Kent kao posljednji je izašao iz svoje nastambe, a onda je praćen pogledima brojnih znatiželjnika krenuo prema babuškama s hrvatskom i ruskom zastavom. Na iznenađenje svih počeo je jesti hranu iz babuške s ruskom zastavom.

U zagrebačkom zoološkom vrtu dogodilo se iznenađenje jer gibon Kent nije odabrao Hrvatsku. no to ništa ne znači. Dosad je odlično prognozirao i na neki način vodio Vatrene do svih pobjeda u Rusiji, a sada se odlučio za babušku s ruskom zastavom.

Damir Skok, ravnatelj zagrebačkog zoološkog vrta nada se da je Kent pogriješio.

- U vanjski su dio nastambe prvo istrčale Fiona i Kulička. Fiona je odmah posegnula za hranom iz hrvatske babuške, a počastila se i njezina mama. Vjerovali smo kako će im se pridružiti i Kent. Budući da ga neko vrijeme nije bilo na vidiku, u publici je rasla zabrinutost. Opravdano. Kad se napokon pojavio, poslužio se povrćem i voćem iz ruske babuške. Upravo to, prema našim pravilima, otkriva pobjednika - rekao je ravnatelj i dodao:

- Osjećaji su nam pomiješani. S jedne strane želimo vjerovati kako je Kent sjajan prognostičar, a s druge strane srcem smo uz Vatrene. Možda je upravo ženski dio obitelji gibona ovaj put u pravu - zaključio je Skok.

Ovo je jasno samo simbolična predstava koju zagrebački zoološki vrt organizira kao svoj obol Mundijalu i uspjesima Vatrenih. Je li u pravu Kent ili njegove Fiona i Kuliška saznat ćemo u subotu navečer. Utakmica kreće u 20 sati.