Zagreb

Maras svrstao Plenkovića u "Greatest shits"?

08.01.2020.

Maras svrstao Plenkovića u

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras posprdno se osvrnuo na reakcije HDZ- vezano za gubitak izbora, a izjavu Plenkovića da je, među ostalim, krivo i iseljavanje Slavonije, Maras je najzvao bizarnom izjavom, svrstavajući ju u kategoriji "Greatest shits" bivšeg Feral Tribunea.

POBJEDA MILANOVIĆA!

 

-Milanovićeva pobjeda veliki je poticaj da hrvatsko društvo i glavni grad krenu novim smjerom. Naveo je da je u odnosu na prošle izbore, iako je izlaznost u Zagrebu bila manja, SDP-ov kandidat dobio 11.000 glasova više, dok je njegova protukandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović dobila 50.000 glasova manje. Zagrepčani odlučili da žele promjene Naglasio je da je ključna podrška Milanoviću i po broju glasova i i po trendu koji se pokazao došla upravo iz Zagreba. - elaborirao je Gordan Maras, te dodao da  su Zagrepčani odlučili i da žele promjene. 

 

SHIT OF THE YEAR?

 

-Šteta da više nema Feral Tribunea i njihove rubrike "Greatest shits" jer bi ta izjava premijera Andreja Plenkovića po njemu bila "shit of the year"., osvrnuvši se na to da je za Kolindin gubitak, kako su iz HDZ-a rekli, i iseljavanje iz Hrvatske, točnije Slavonije, gdje je u prvom krugu Škoro dobio najviše glasova.

 

RUŠENJE BANDIĆA?

 

-Vlast na državnoj razini funkcionira na sramotan način, pomoću žetončića u Saboru. Njih će se i Plenkovića i Bandića, kao što je sada HDZ izgubio izbore, riješiti birači na idućim lokalnim i parlamentarnim izborima" - kazao je Maras. Osudio je I nove, veće cijene odvoza otpada od veljače u Zagrebu, rekavši da je Zagreb trenutno najneuredniji grad u cijeloj EU te ima problema s odvajanjem i odvozom otpada.