Zagreb

BANDIĆ: KOD MENE NEMA ŽETONČIĆA, SAMO DEMOKRACIJA?!

13.01.2020.

BANDIĆ: KOD MENE NEMA ŽETONČIĆA, SAMO DEMOKRACIJA?!

Na Sljemenu je Milan Bandić odgovarao na upite novinara o GUP-u, HDZ-u, odnosno izjavi HDZ-ovog europarlamentaca Tomislava Sokola koji je kazao kako Milan Bandić nije budućnost Zagreba.

- O tome jesam li ja budućnost Grada Zagreba su rekli građani na zadnjim izborima, a reći će i na sljedećim - rekao je Bandić nastavno na izjavu HDZ-ovog europarlamentarca Tomislava Sokola kako Bandić više nije budućnost metropole.

- Jedino mjerilo su građani, a koalicijske partnere molim da ne komuniciraju preko medija - izjavio je Bandić te dodao kako u njegovom saborskom klubu nema nikakvih žetončića, jer, kako kaže, zadnji put je Marija Komparić Devčić izašla iz kluba, a da je bilo žetončića onda ne bi izašla. Prema tome, u klub se ulazi dragovoljno i izlazi dragovoljno - zaključuje Bandić.

Na pitanje što će biti s Generalnim urbanističkim planom i boji li se da će ga HDZ izdati Bandić je odgovorio kako se ne boji nikoga da ga izda jer to nije njegov GUP, već GUP Grada Zagreba.

-Svi oni kojima je u interesu razvoj grada će podržati GUP jer gup je abeceda ili molitvenik napretka grada i koja dizalica više. To nije GUP Bandićev, ni Stranke rada i solidarnosti, ni HDZ-a nego GUP za razvoj Grada Zagreba - istaknuo je Bandić.