Sport

Zlatko Horvat potpisao novi ugovor - ostaje još dvije godine u Zagrebu

09.04.2018.

Zlatko Horvat potpisao novi ugovor - ostaje još dvije godine u Zagrebu

Zlatko Horvat ostaje vjeran rukometnom klubu PPD Zagreb. Zlaja je potpisao novi dvogodišnji ugovor, a Plinari su predstavili i nove rukometaše za iduću sezonu. No i ova još itekako traje, dosta je važnih dvoboja pred Zagrebašima, s naglaskom na završni turnir SEHA lige.

Legendarni kapetan Zlatko Horvat ostaje u klubu. Da je drukčije ne bi bilo pravedno, bilo bi i tužno. No eto, Horvat, dugogodišnji kapetan Plinara iz Zagreba potpisao je novi dvogodišnji ugovor za klub kojem je dao čitavu svoju sportsku karijeru.

- Zadovoljan sam što ostajem u svom klubu. To je najbolja opcija za sve - rekao je Horvat nakon potpisivanja dvogodišnjeg ugovora.

PPD Zagreb predstavio je i nove igrače koji će klupske boje braniti od iduće sezone. Iz Velenja stiže slovenski reprezentativac Gregor Potočnik. Novo lice je i 27-godišnji Senjamin Burić, reprezentativac BiH, koji dolazi iz Nantesa, kao i dva mlada hrvatska igrača - David Mandić i Filip Vistorop.

Bit će jasno i odlazaka iz kluba, iduće će sezone Zagreb izgledati bitno mlađi. Igor Vori više neće igrati, u Kutiji šibica više neće igrati braća Josip i Tonči Valčić, a Zagrebov dres razdužit će David Miklavčič i Dobrivoje Marković. Možda ode i Domagoj Pavlović kojeg trenutno traže tri kluba. A Zagrebaši su kontaktirali i Halila Jaganjca, povremenog hrvatskog reprezentativca.

- Vidjet ćemo hoće li doći kod nas - rekao je klupski menadžer Božidar Jović.

Klub dakle okreće novu stranicu od nove sezone, ali ove još ima puno posla na parketu. Pvi ispit je Spačva, ali to će Horvat i društvo lako riješiti. Ono na čemu je naglasak odigrat će se u Skoplju, na Final fouru SEHA lige . Zagreb u polufinalu igra 13. travnja protiv Celja.