Sport

Vedran Šupuković: Ne želimo nikakav rat s Nexeom, ali naša pobjeda bila je čista kao suza!

25.04.2019.

Vedran Šupuković: Ne želimo nikakav rat s Nexeom, ali naša pobjeda bila je čista kao suza!

Nastavlja se verbalni rat na relaciji dva hrvatska rukometna kluba Nexea i Zagreba. Što se događa i hoće li sukobljene strane zakopati ratnu sjekiru pokušali smo saznati od direktora zagrebačkog kluba Vedrana Šupukovića. 

Rukometni derbi Zagreb je u Našicama riješio u svoju korist. A tada paljba iz redova Nexea na koju nisu mogli ostati mirni ni iz Kutije šibica.

- Ta izjava u kojoj oni idu u smjeru tendecioznog sudačkog kriterija na njihovu štetu ne bi se nas toliko ticala da kroz cijelu tu priču ne umanjuju našu pobjedu koja je bila čista kao suza - otkrio je direktor rukometnog kluba PPD Zagreb Vedran Šupuković kamerama Z1 televizije.

- Ne želimo biti klub koji se bavi spletkarenjeima niti biti dio nekakvog reality showa, ali jednostavno smo na posljednje istupe predsjednika rukometnog kluba Nexe i trenera Hrvoja Horvata morali reagirati kako bi zaštitili dignitet igrača i kluba koji ne samo da je institucija u hrvatskom rukometu nego i u hrvatskom sportu - dodao je Šupuković, ali i rekao da ga veseli što je Nexe sve jači i jači. Kaže da je to dobro i za Zagreb da ipak ima i nešto jačih utakmica u domaćem prvenstvu.

- Mi ne želimo biti sudionici nikakvog rukometnog rata. Samo vodimo računa o sebi i o svom radu - zaključio je direktor Plinara.