Sport

Sutra od 21 sat Dinamo igra protiv Atalante

25.11.2019.

Sutra od 21 sat Dinamo igra protiv Atalante

Nogometaše Dinama sutra u 21 sat očekuje utakmica petog kola Lige prvaka protiv Atalante, koju su na Maksimiru pobijedili 4:0. Dinamu je i bod dovoljan za proljeće u Europskoj ligi, a još uvijek mogu osigurati i prezimljavanje u Ligi prvaka.   

Na put prema Milanu otišlo se s optimizmom, s obzirom da je momčad u dobroj formi te pokazuju svoju kvalitetu iz utakmice iz utakmicu. Pristup će biti isti kao u i u prvoj utakmici, koju su Modri uvjerljivo dobili. 

- Veliki je privilegij igrati u Ligi prvaka, biti u 5 . kolu sa sa šansama da se prezimi i u Ligi prvaka i u Ligi Europe. Nitko to nije očekivao od nas. Dinamo je godinama bio ekipa koja je neslavno prolazila u Ligi prvaka, a sad smo konkurentni sa svima i bit ćemo do zadnjeg kola - istaknuo je trener Nenad Bjelica.

Što se tiče zdravstvenog stanja, Bruno Petković dobio je udarac u koljeno, no trebao bi biti spreman za ovaj dvoboj. Na travnjak će istrčati i kapetan Arijan Ademi koji je propustio derbi s Hajdukom. Njihov sugrač, Mario Gavranović, istaknuo je kako u momčadi vlada odlična atmosfera. Određena prednost može biti i što se utakmica igra u Milanu, a ne u Bergamu. 

- Utakmica u kojoj možemo osigurati europsko proljeće i znamo koliko je važna za kluba i za nas. Bit ćemo spremni kada krene utakmica. Mislim da smo više puta u europskim utakmicama dokazali da se možemo nositi sa svakim, drago nam je i želimo nastaviti tako i dalje - poručio je Gavranović.

 

Utakmica se igra sutra od 21 sat na San Siru, a Dinamo će imati i glasnu podršku nekoliko tisuća navijača.