Sport

Starčević opet pokorio Zagreb no želi 'skalp' Putinovog miljenika

08.02.2018.

Starčević opet pokorio Zagreb no želi 'skalp' Putinovog miljenika

Božo Starčević opet je oduševio u svom Zagrebu. Čovjek jednostavno ne zna gubiti pred svojim navijačima. Starčević, inače član hrvačkog kluba Metalac po četvrti je put osvojio jaki turnir Zagreb Grand Prix što je znak da je u odličnoj formi, a forma bi morala potrajati jer ove godine očekuju ga brojna važna natjecanja. Na jednom od njih mogao bi se sresti sa suparnikom s kojim ima neriješene račune.  Vjerovali ili ne radi se o miljeniku ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Božo Starčević. Ako prije niste čuli za njega, od Olimpijskih igara u Riju dileme nema. Sigurno ga znate. A zna ga i cijeli svijet, ponajprije Rusija pa i sam Vladimir Putin čijeg je miljenika prebio na Olimpijskim igrama no suci su ga onako mućki zakinuli i Vlasova gurnuli u finale. Kasnije je Rus osvojio i zlato.

- Možda ćemo se sresti na nekom Europskom ili Svjetskom prvenstvu - govori nam Starčević.

Možda već i ove godine jer oba su natjecanja u 2018. Prvo Europsko prvenstvo baš u Rusiji pa krajem godine i smotra najboljih na svijetu u Mađarskoj.

- Da mi netko ponudi medalju na velikom natjecanju ili pobjedu protiv Vlasova na istom ne znam što bih odabrao - priča nam Starčević koji je opet ove godine pokorio Zagreb i osvojio nikad jači Zagreb Open.

- To je prelijep turnir. Opet je bilo teško no zato mi je još i draže. Pogotovo jer sam pobijedio pred domaćom publikom koja jako razumije hrvanje - zaključio je hrvatski hrvač.