Sport

Šibenčanin koji je srušio Dinamo: Dokazali smo da nismo Dinamova filijala

10.05.2018.

Šibenčanin koji je srušio Dinamo: Dokazali smo da nismo Dinamova filijala

Goran Tomić je sa svojom Lokomotivom drugi put ove sezone pobijedio Dinamo i dodatno zakomplicirao prvenstvo. Dva kola prije kraja Prve HNL Dinamo ima četiri boda viška nad Rijekom.

Lokomotiva ipak smije i može pobijediti Dinamo! Dokazali su to Lokosi dva puta ove godine i to pod ravnanjem Šibenčanina Gorana Tomića. Nakon pobjede od 3-1 u Kranjčevićevoj ulici Tomić je kazao:

- Nevjerojatan je osjećaj dva puta pobijediti najbolju momčad u ligi u svega tri mjeseca.To je jedna velika stvar za klub, igrače, ali i za mene osobno - kazao je Tomić. i dodao:

- Kakve utakmice i igre pružamo u posljednje vrijeme samo smo nastavili s dobrim nizom i mislim da smo zasluženo pobijedili - dodao je Tomić.

I njemu su poznate priče o Lokomotivi kao o Dinamovoj filijali. Evo što kaže o tome.

- Uvijek se priča o unaprijed dogovorenim rezultatima, slušamo i mi takve priče, ali na nama trenerima i igračima je da to demantiramo i uspjevamo to pobjedom nad Dinamom - rekao je Tomić i podvukao:

- Bez obzira što smo ih mi zaustavili uvjeren sam da će Dinamo postati novi prvak Hrvatske u nogometu - rekao je Tomić. Na pitanje je li pobjedama nad maksimirskim klubom 'pokucao' na Dinamova vrata i želi li jednoga dana biti njihov trener rekao je:

- Razmišljam samo o Lokomotivi. Trenutno pregovaram oko produženja ugovora s klubom s Kajzerice - zaključio je Goran Tomić.