Sport

Rukometaš Domagoj Pavlović odlazi u najjaču ligu svijeta!

24.04.2018.

Rukometaš Domagoj Pavlović odlazi u najjaču ligu svijeta!

Nakon četiri sezone provedene u rukometnom klubu Prvo plinarsko društvo Zagreb, hrvatski rukometni reprezentativac Domagoj Pavlović promijenit će sredinu.Jedan od najpolivalentnijih igrača današnjice, koji se u redovima hrvatskog prvaka istaknuo kao odličan srednji vanjski, dogovorio je suradnju s njemačkim prvoligašem Melsungenom, a ondje bi se trebao zadržati iduće četiri godine.

Domagoj Pavlović imao je važeći ugovor s PPD Zagreb do ljeta 2019. godine., ali sve tri strane našle su zajednički jezik te je na trostrano zadovoljstvo dogovoren transfer ovog 25-godišnjeg rukometaša koji je karijeru započeo u redovima Ivanić Grada.

Pavlović je u karijeri još nastupao i za MRK Dugo Selo te Dubravu iz čijih je redova kao finalist Kupa 2014. godine pojačao snage PPD Zagreb.

U četiri sezone provedene u najtrofejnijem hrvatskom klubu Domagoj Pavlović osvojio je Kup i Prvenstvo Hrvatske u tri navrata, dva je puta igrao četvrtfinale EHF Lige prvaka, a u SEHA Gazprom ligi može se pohvaliti osvajanjem dvaju trećih, jednog četvrtog te ovogodišnjeg drugog mjesta.

U tjednu prije potpisa ugovora sa slavnim bundesligašem Pavlović je uvršten u najbolju sedmorku 7. Final Four turnira SEHA Gazprom lige.

- Jako sam sretan što ću dobiti priliku zaigrati u najjačoj ligi svijeta. Oduvijek mi je bila želja otići u Bundesligu i dobiti jasniju sliku o tome koliko rukometno vrijedim. Melsungen je jedna zdrava i perspektivna sredina, klub je sjajno uređen, a pri adaptaciji će mi sigurno puno značiti što me tamo čeka reprezentativni kolega Marino Marić. Rukometnom klubu Zagreb želim zahvaliti na predivne četiri godine provedene ovdje i svojim suigračima želim sve najbolje u sljedećoj sezoni", rekao je hrvatski rukometni reprezentativac i do 1. srpnja još uvijek rukometaš rukometnog kluba PPD Zagreb Domagoj Pavlović.