Sport

Razočarani Červar: Odgovorni u Zagrebu trebaju se zamisliti što Ligu prvaka igramo u Osijeku

14.09.2018.

Razočarani Červar: Odgovorni u Zagrebu trebaju se zamisliti što Ligu prvaka igramo u Osijeku

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb odlaze iz metropole. No ne brinite se, vratit će se nakon utakmice Lige prvaka koju će kao domaćini ove nedjelje igrati u Osijeku. Protivnici su jaki prvaci Mađarske Pick Szeged.

Iako su Mađari lani s trona 'skinuli' jaki Veszprem i postali prvaci svoje zemlje straha i predaje nema. Te riječi ne postoje u svlačionici Zagrebaša, a nema ih ni u bilježnici Line Červara

- Na terenu moramo biti nevjerojatno borbeni. Sve šanse kroz igru moramo tražiti kroz dobru obranu, a onda ćemo iz tranzicije tražiti pogotke. Zagreb se nikome neće unaprijed predati - rekao je Červar.

- Oni su favoriti, ali nema predaje - dodao je Červar, silno razočaran što njegov Zagreb ne može igrati u metropoli, već seli u Osijek.

- Ne igramo u svom Zagrebu. Oni koji bi nam trebali dati dom u Zagrebu trebali bi još jednom o tome razmisliti. Iako, jako se veselim što ćemo igrati u Slavoniji, jer Slavonci znaju navijati. Oni su uvijek s puno entuzijazma dočekivali hrvatsku reprezentaciju - rekao je Lino Červar.