Sport

Nikola Jurčević: Razmišljam samo o Dinamu, neću potrčati za Bilićem ako dobije posao

13.03.2018.

Nikola Jurčević: Razmišljam samo o Dinamu, neću potrčati za Bilićem ako dobije posao

Da je mogao birati teško da bi Nikola Jurčević izabrao bolji trenutak za povratak u Maksimir. Modri su uvjerljivo prvi, u subotu igraju s posljednjeplasiranom momčadi HNL-a, a onda slijedi dvotjedna reprezentativna stanka. Dovoljno vremena da Jurčević kompletira stožer i posloži kockice šampionskog Dinama.

Nikola Jurčević opet je na kormilu Dinama. Ostavio je posao pomoćnog trenera koji je, prateći Slavena Bilića obavljao duže od proteklih deset godina i spreman je za novi početak kao solo trener. Onaj koji donosi odluke.

- Uvijek sam govorio da sam spreman opet postati biti prvi trener. Kada mi se Dinamo obratio nisam ni sekundu razmišljao i prihvatio sam ovaj izazov - rekao je Nikola Jurčević i dodao:

- Poznajem hrvatski ambijent i neće mi se biti teško 'prešaltati'.

Pričao je i o odnosu sa bivšim hrvatskim izbornikom Bilićem s kojim gaji bratsku ljubav. Jasno, Slaven mu je čestitao na novoj funkciji i zaželio mu sreću.

- Ako Slaven dobije posao to ne znači da ću potrčati za njim. Razmišljam samo o Dinamu. Idemo po duplu krunu - najavio je novi trener Dinama.

Prvu utakmicu vodit će protiv Rudeša ove subote.