Sport

Mark Clattenburg: Luka Modrić zaslužio je postati najbolji nogometaš svijeta!

14.10.2018.

Mark Clattenburg: Luka Modrić zaslužio je postati najbolji nogometaš svijeta!

Mark Clattenburg, slavni engleski sudac koji je između ostalog sudio i hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na Euru 2016. protiv Češke dao je ekskluzivan intervju našoj televiziji.

U razgovoru za emisiju 'U ringu' Mark Clattenburg se prisjetio utakmice između Češke i Hrvatske na Euru 2016. Završila je ta borba na terenu 2-2, a sjećamo se da je skoro došlo do konačnog prekida utakmice radi incidenata hrvatskih navijača koji su svime i svačime zasuli teren.

- Već ste neko vrijeme u vrhu. Dokazali ste i u Rusiji, ali I ranije da ste sjajna reprezentacija. Imate sjajne igrače. Mislio sam da će te već na Euru 2016. Godine otići jako daleko, ali niste uspjeli pa se dogodilo da ste ‘kliknuli’ na Svjetskom prvenstvu u Rusiji - rekao je Clattenburg i nastavio s pohvalama na račun Dalićevih Vatrenih:

- Za mene to uopće nije bilo iznenađenje. Možda mislite da je, ali nije - dodao je engleski sudac.

Evo kako je komentirao to što je Luka Modrić postao najbolji svjetski nogometaš.

- Modrić je to zaslužio, jer ne radi se tu samo o jednoj sezoni. On je već nekoliko sezona u samom vrhu. Sjećam se njegovih odličnih igara još dok sam mu sudio u Premier ligi, a dok je igrao za Tottenham - zaključio  je Clattenburg.