Sport

Luka Ivanušec za Z1: Ne želim igrati u Grčkoj, želim u Dinamo!

03.07.2019.

Luka Ivanušec za Z1: Ne želim igrati u Grčkoj, želim u Dinamo!

Luka Ivanušec još uvijek je nogometaš Lokomotive ali ovog talentiranog veznjaka i člana mlade reprezentacije Hrvatske svaki dan sele u neki drugi klub. Jedan je dan novi član zagrebačkog Dinama pa ga onda žele Grci, a nije isključeno i da ostane na Kajzerici. 

Prije nekoliko je dana bilo gotovo sigurno da Luka Ivanušec karijeru nastavlja u Dinamu, baš kao što je to prije godinu dana napravio njegov najbolji prijatelj među nogometašima Lovro Majer. No zasad se transfer još nije dogodio, što ne znači da i neće. Na početku smo pokušali Ivanušeca malo isprovocirati da je splitski Hajduk navodno njegovoj Lokomotivi ponudio pet milijuna eura da dođe na Poljud.

- Nisam čuo za to - skromno je rekao iznenađeni Ivanušec te dodao:

- Ništa od toga - rekao je veznjak Lokomotive, inače najmlađi hrvatski nogometaš koji je zabio za seniorsku vrstu.

Ovih je dana na Kajzericu navodno sletjela i ponuda grčkog PAOK-a u visini od oko tri milijuna eura no Luki se ne ide u Grčku.

- Mislim da to trenutno nije liga za mene. Ne bih išao u PAOK - kratko je i jasno rekao Ivanušec. No naravno u Dinamo bi išao i pješice.

- Najbliže sam Dinamu, ali vidjet ćemo hoće li se klubovi dogovoriti. Dinamo bi mi bio najbolja stepenica za daljnji razvoj. Nema straha od konkurencije u Maksimiru. Mislim da bih mogao tamo igrati - zaključio je Ivanušec koga u Dinamu priželjkuje i trener modrih Nenad Bjelica. SVe će biti jasnije ako i kada Dinamo proda najboljeg nogometaša Danija Olma.

Ako ne nađe novi klub do 8. srpnja priključit će se Lokomotivi na pripremama u Nizozemskoj.