Sport

Lovro Majer: Iskreno, uopće ne razmišljam o odlasku iz Dinama

23.04.2019.

Lovro Majer: Iskreno, uopće ne razmišljam o odlasku iz Dinama

Lovro Majer tek je godinu dana u Maksimiru, a već ga mnogi sele iz Dinama. No hoće li se to i dogoditi?

Što će se na kraju sezone zbiti s Lovrom Majerom i ima li za njega budućnosti u Maksimiru? Mladi veznjak tek je godinu dana u Dinamu, a došao je s Kajzerice iz Lokomotive gdje je bio upravo to - lokomotiva, uz Ivana Šunjića i Luku Ivanušeca. No po dolasku u Dinamo Majer se nikako nije uspio nametnuti, a zakočila ga je i neugodna ozljeda. I to baš u najboljoj Dinamovoj europskoj sezoni koju su čekali skoro pola stoljeća. Sada kada je momčad Nenada Bjelice osvojila prvenstvo, jure i Kup, a Majer je zabio i svoj prvijenac neki su se mediji raspisali da će Majer na kraju sezone, nakon samo jednog ljeta što je 'plesao' u Maksimirskoj 128 napustiti klub. Navodno je za njegove usluge zainteresiran turski Bešiktaš, ali i neki drugi klubovi.

- Lijepo je čuti da me neki klubovi prate, ali uopće ne razmišljam o odlasku iz Dinama. Pa tek sam prošlog ljeta stigao ovdje - rekao je Majer za sportsku emisiju 'U ringu' koja se emitira na Z1 televiziji.

- Ozljeda je usporila neke stvari, ali ne žurim se nigdje - dodao je Majer.

Oni isti mediji koji Majera već sele iz Maksimira pisali su da bi se to eventualno dogodilo za ne manje od 10 milijuna eura. Živi bili pa vidjeli. Zasad je Majer čvrsto u Dinamu i nada se dvostrukoj kruni.