Sport

Juniori Cibone na poluzavršnici turnira ABA lige

27.11.2019.

Juniori Cibone na poluzavršnici turnira ABA lige

U četvrtak počinju polufinalni juniorski turniri ABA lige koji se održavaju u Zadru i Beogradu. Juniori Cibone su u skupini koja svoje utakmice igra u Beogradu zajedno s ekipama Budućnosti, Igokee, Krke, Mege Bemaxa (domaćin turnira) i Partizana.  

Izabranici trenera Jurana idu u Beograd kao branitelji naslova, a na ovom će turniru biti oslabljeni za Roka Prkačina zbog obaveza sa seniorskom ekipom.

- Krećemo na poluzavršnicu abaligaškog turnira koji se igra u Beogradu. Skupili smo ekipu, doduše ne idemo u kompletnom sastavu. Cibona uvijek ima taj pobjednički mentalitet i naravno da idemo s maksimalnom voljom i željom da ostvarimo što veći broj pobjeda. Poštujem sve protivnike, opet nas je dopala teža skupina gdje stvarno ima kvalitetnih ekipa, ali to nam je samo motiv više. Branimo titulu od prošle godine i zaista su moji momci iznimno motivirani. Imamo 5 utakmica u 4 dana i trebat će i pameti, izdržljivosti i koncentracije da se to odradi na najbolji mogući način. Idemo pokazati koliko su igrači napredovali u zadnje vrijeme - rekao je Ivan Juran, trener Cibone.