Sport

Igor Karačić: Za Hrvatsku ću igrati dok me noge nose

Autor: Tomislav Pašiček / 06.04.2019.

Igor Karačić: Za Hrvatsku ću igrati dok me noge nose

Igor Karačić, odlični hrvatski rukometni reprezentativac opet je s makedonskim Vardarom postao vladar SEHA lige. Nažalost, u finalu je Vardar bio uspješniji od hrvatskog prvaka PPD Zagreb.

Konačnih 26-23 i nova ‘kanta’ u bogatoj vitrini makedonske družine. I čak peta u karijeri Igora Karačića kada je SEHA liga u pitanju. Ulovili smo hrvatskog reprezentativca u Brestu i podsjetili ga da je, kada je Vardar protutnjao Zagrebom u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka rekao da mu je čak bilo i malo žao Zagreba. Komentar?
 
- U Zagrebu imam puno suigrača iz reprezentacije i puno prijatelja s kojima sam privatno jako dobar. Znam kako je izgubiti tako pa sam suosjećao s prijateljima - rekao nam je Karačić. Možda da dođe u Zagreb pa da im pomogne?
 
- Možda se nekada I dogodi - zagonetno je prokomentirao rukometaš Vardara koji u tom klubu igra s Ivanom Čupićem, nekad hrvatskim reprezentativcem. Opet je naravno Karačić na listi igrača koje je Lino Červar pozvao za kvalifikacije za Euro i to za dvije utakmice koje ovog mjeseca Hrvatska igra protiv Srbije.
 
- Za Hrvatsku ću se uvijek odazivati. Do kada me noge nose tu sam - rekao je Igor Karačić.
 
A što je još kazao ekipi sportske emisije 'U ringu' pogledajte u nedjelju od 13 i 30 samo na Z1 televiziji.