Sport

Filip Hrgović: Thompsonovi 'Geni kameni' posebna su pjesma, vječno ću uz nju ulaziti u ring

10.09.2018.

Filip Hrgović: Thompsonovi 'Geni kameni' posebna su pjesma, vječno ću uz nju ulaziti u ring

Samo dan nakon što se okitio pojasom interkontinentalnog prvaka po WBC-u posjetili smo hrvatskog boksača Filipa Hrgovića u njegovom sesvetskom klubu i provjerili kako diše poslije rušenja Amira Mansoura. 

Fićo, ili El Animal kako mu je odnedavno nadimak bio je izuzetno dobro raspoložen, a posebno se razveselio kada su u dvoranu ušli njegovi veliki obožavatelji - djeca. Svi  su htjeli pozirati s Filipom, lovili su i autograme, isprobavali sprave, lupali po vrećama...

A interkontinentalni je prvak po WBC-u sve strpljivo podnosio i družio se s njima.

- Nemojte mi uništiti klub - malo se i izvikao na djecu no sve kroz šalu. A kada su obožavatelji otišli kazao nam je.

- Meč protiv Mansoura bio je baš kako sam i zamišljao. Odnosno skoro je bio, jer ipak sam mislio da će duže izdržati - priznao nam je prvak i otkrio da pojas još nije dobio.

- Poslat će mi ga poštom. Još ga čekam - dodao je Filip Hrgović.

Nakon pobjede hrvatski je boksač na 18. mjestu svjetske ljestvice. Ostaje u Zagrebu i tjedan dana će potpuno odmarati, guštati s obitelji i djevojkom, a potom se početi spremati i za novi meč. Vjerojatno će se boriti još ove godine. Nije odustao od želje da se potuče na Maksimiru ili Poljudu.

- Bilo bi to fenomenalno - dodao je Hrgović i priznao da će Thompsonovi 'Geni kameni' stalno biti njegova ulazna pjesma prije borbi.

- Nadam se da će na većini priredbi biti Marko Perković Thompson uživo uz mene jer kada on to izvodi ipak je to nešto posebno - zaključio je Hrgović, interkontinentalni prvak po WBC-u.