Sport

Filip Hrgović potvrdio za Z1: Dobro je, ne moram na operaciju

29.08.2019.

Filip Hrgović potvrdio za Z1: Dobro je, ne moram na operaciju

Filip Hrgović i dalje je nepobjediv u svojoj profi karijeri. Prije nekoliko je dana u Meksiku pobijedio domaćeg boksača Herediu. 

No nije sve išlo glatko kao u primjerice prošlom meču kada je "Ela Animal" slavio za svega 60 sekundi. Ovaj put sve je Hrga riješio u trećoj rundi, poslavši Meksikanca na pod ringa, a sudac je prekinuo borbu i Hrvata proglasio pobjednikom. Nakon meča u kojem je upisao novu pobjedu Hrgović je izjavio kako želi u što skorijoj budućnosti boksati sa što poznatijim borcem iz svijeta boksa. Isto tako Filip je po povratku u domovinu, a prije treninga u dvorani u Sesvetama stao pred kamere Z1 televizije te rekao kako je obavio magnetsku rezonancu.

- Imam ozljedu na tetivi pectoralisa, malu rupturicu, a tu je i stara ozljeda lakta. Malo mi je oštećen ligament. No nije ništa strašno. Doktori su rekli da nije potrebna nikakva operacija i da će se sve to obnoviti uz par tjedana fizikalne - otkio je najbolji hrvatski boksač i otišao na zasluženi odmor sa svojom boljom polovicom, odboksašicom Marinelom.