Sport

Dinamovac Emir Dilaver: U Švicarskoj će biti jako težak meč

20.08.2018.

Dinamovac Emir Dilaver: U Švicarskoj će biti jako težak meč

Emir Dilaver stigao je Dinamo na poziv trenera Nenada Bjelice. Analizirajući njegove prve nastupe mora se priznati da su modri dobili dobro pojačanje na stoperskoj poziciji. Vjerujemo da će biti prava obrambena uzdanica Dinama i u Bernu gdje Zagrepčani u srijedu igraju prvi meč doigravanja za Ligu prvaka protiv Young Boysa.

Emir Dilaver ugovor s Dinamom potpisao je prije skoro tri mjeseca. Nenad Bjelica znao je koga dobiva, a u njegovo znanje na terenu mogli su se uvjeriti i oni radi kojih se nogomet i igra - navijači. Emir im se, za podršku dobiva s tribina želi odužiti ulaskom Dinama u Ligu prvaka.

- Mi smo za sve spremni, dobro smo ušli u sezonu. Već smo veliki cilj ostvarili jer ušli smo u Europsku ligu, ali sada 'ganjamo' svoj san - rekao je Emir Dilaver koji hvali atmosferu u momčadi. Svlačionica je homogena, svi dišu kao jedna skladna obitelj.

A u srijedu će trebati izvući dobar rezultat u Bernu. U doigravanju za ulazak u Ligu prvaka čekaju ih prvaci Švicarske Young Boysi. Utakmica počinje u 21 sat.

- Imaju zanimljiv stil igre. Bit će jako teško jer dobra su ekipa - rekao je Dilaver.

Utakmica će se igrati na umjetnoj travi. Uzvrat je u Maksimiru 28. kolovoza.