Sport

Dinamo ima novu osmicu

01.02.2018.

Dinamo ima novu osmicu

Dinamo ima novu osmicu. U Maksimir je stigao Izet Hajrović, veznjak Bosne i Hercegovine i reprezentativac te zemlje. Hajrović je došao iz njemačkog werdera , potpisao je ugovor na dvije godine, a odabrao je i zanimljiv broj 8 na modrom dresu.

Zanimljivo, baš taj je broj nekad u Dinamu nosio Robert Prosinečki, sadašnji izbornik Bosne i Hercegovine za koju i Hajrović igra.

"Jučer su me pitali koji broj želim, a rekao sam da mi je svejedno. Odlučio sam se za osmicu, ali jasno mi je da je ovo veliki klub, no naučio sam živjeti pod pritiskom", rekao je Hajrović.

Plavo mu dobro pristaje. A sada se treba dokazati treneru i potom navijačima.

"Nisam bio puno puta u Zagrebu, ne poznajem grad, ali bit će vremena", dodao je Hajrović, evidentno sretan što je završio u Maksimiru. Potpisao je ugovor na dvije godine s mogućnošću produljenja na još dvije. Jedva čeka da se priključi momčadi i treninzima.

"Osobno poznajem Gavranovića i Hodžića. Ostale ću upoznati", rekao je Hajrović, po vokaciji ofenzivni veznjak.

Hajrović je dosad nastupao za Grasshoppers, Galatasaray, SD Eibar i Werder Bremen. Za reprezentaciju BIH odigrao je 24 utakmice te zabio četiri gola. Upisao je i jedan nastup za reprezentaciju Švicarske.