Sport

Borna Ćorić ekskluzivno: Mate Pavić je još jedan plus za našu reprezentaciju

07.09.2018.

Borna Ćorić ekskluzivno: Mate Pavić je još jedan plus za našu reprezentaciju

Iako je Zagrepčanin, Bornu Ćorića je teško, gotovo nemoguće uhvatiti u hrvatskoj metropoli. Osamnaesti tenisač svijeta je, vjerovali ili ne samo osam dana godišnje u svom gradu, što je lako razumjeti, jer takav je ubitačan ritam gotovo kod svih vrhunskih svjetskih tenisača. Uspjeli smo ga uloviti prije polufinala Davis Cupa i meča protiv Amerikanaca u Zadru.

Bliži se veliki teniski spektakl u Zadru. U polufinalu Davis Cupa Hrvatska će igrati protiv Amerikanaca. Naravno, s Bornom Ćorićem u sastavu, iako ga i dalje muči ozljeda radi koje i nije mogao bolje parirati Juanu Martinu Del Potru u New Yorku na US Openu.

- Ipak se ne radi o ozljedi bedra, nego o zadnjoj loži, ali nije ništa strašno - rekao nam je na početku razgovora hrvatski tenisač.

- Imam još sedam dana da se spremim. Nakratko sam skoknuo do svog Zagreba i danas počeo s treninzima - dodao je Borna Ćorić.

Hrvatska je otprije jaka, a sada smo još i jači jer momčadi se priključio odlični igrač parova Mate Pavić.

- To je još jedan plus. U parovima imamo jako dobar niz. Dao Bog da se nastavi - rekao je Ćorić koji hvali Amerikance iako će doći bez najboljeg tenisača Johna Isnera.

- Bit će jako dobar i neizvjestan susret. Jako se veselim - zaključio je Ćorić.

Nakon meča protiv Amerikanaca Ćorić će na kinesku turneju. Cilj je kaže ostvario ulaskom među najboljih dvadeset, a sve ostalo što napravi bit će bonus.