Lifestyle

Svečano otvoren jubilarni 20. Sajam ljepote i fitnessa te najavljen Zagreb auto show

Autor: Jelena Bokun / 09.03.2018. / 00:00

Svečano otvoren jubilarni 20. Sajam ljepote i fitnessa te najavljen Zagreb auto show

Raj za ljubitelje šminke, masaža, lakova za nokte, frizura, kao i ostalih popratnih sadržaja kojima se žene, ali i muškarci vole uljepšavati, do kraja tjedna bit će Zagrebački velesajam. Upravo je danas tamo otvoreno jubilarno 20. izdanje Sajma ljepote i fitnessa. Ujedno je i najavljen Zagreb auto show.

Sajam na kojem ćete istinski uživati - to je slogan ovogodišnjeg Sajma koji, kao i svake godine dosad, nudi pregršt sadržaja za sve one koji se bave uljepšavanjem drugih, ali i one koji to vole raditi za sebe same.

Brojni trendovi u šminkanju, lakiranju noktiju, frizurama - sve je to predstavljeno na Sajmu. Dosta se proizvoda prigodno prodaje po sniženim cijenama, pa su posjetitelji pokazali veliki interes već u prvim satima otvaranja Sajma. Sajam traje do nedjelje, 11. ožujka, pa svakako provjerite što se sve nudi.

A ljubitelji automobila na svoje će doći sredinom travnja, kada počinjeZagreb auto show. U ime organizatora, Zagrebačkog velesajma, direktorica Velesajma Dina Tomšić potpisala je ugovor s Gradom Zagrebom, kao i glavnim pokroviteljem.

- Prilika je reći da su vodeći hrvatski importeri napravili najbolje što su mogli da dovedu premijere na Zagrebački Velesajam, na svoj Zagreb auto show. - rekla je Dina Tomšić.

Zanimljivo je da, dok je pariški sajam automobila tek ove godine odlučio predstavljati i motocikle, zagrebački to radi posljednje tri godine. Bit će tu u svakom slučaju automobilskih premijera, pa će posjetitelji sajma moći vidjeti najnovije iz auto moto svijeta. 70 000 četvornih metara izložbenog prostora, 14 paviljona, preko 400 izlagača - sve vas to očekuje od 10. do 15. travnja.