Kultura

Paul van Dyk ponovno u Zagrebu

Autor: Tomislav Radnić / 06.08.2019.

Paul van Dyk ponovno u Zagrebu

Legendary festival i veliki njemački trance DJ i producent, Paul van Dyk, vraćaju se u Zagreb. Osamnaestog listopada sve ljubitelje elektronske glazbe u klubu Boogaloo očekuje još jedna poslastica, treći po redu Legendary festival.  

Treći po redu Legendary festival održat će se na "starom mjestu", zagrebačkom klubu Boogaloo, gdje je u listopadu prošle godine i počela cijela trance-priča. Kao i tada, zvijezda večeri je veliki njemački trance-čarobnjak Paul van Dyk, prepoznat od mnogih kao jedan od najvećih trance DJ-a na svijetu koji gostuje na svim većim festivalima elektronske glazbe, od Ultra Music-a, Tomorrowlanda, Sensationa, Nature One-a i drugih. Osim toga, Paul van Dyka smatra se i prvim superstar DJ-em koji je tu titulu nosio davno prije danas naširoko poznatog Armina van Buurena.

Paul van Dyk u Zagreb dolazi na treće izdanje Legendary festivala, nastupio je i na prvome, a vjerojatno će, nadamo se, i na nekom od budućih. No za razliku od premijernog nastupa, 18. listopada svirat će puna dva sata.

Uz njega nastupaju i Woody van Eyden, svojevrsni "resident" Legendaryja koji se uvijek pobrine da publika iscijedi još koju kap znoja, duo Corti Organ, od kojih je jedan član, Nikola Blajić, i organizator Legendary festivala te drugi, AVAO, Assaf, Pascal Sander, Shipe, Reconceal te ACS.

"Early bird" ulaznice za listopadsku trance fantaziju već su rasprodane. Ostale su one regularne od 150 kuna, a mogu se kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima.