Kultura

Najveći sajam turizma u Areni Zagreb

Autor: Matea Ćorić / 05.03.2018.

Najveći sajam turizma u Areni Zagreb

Pred nama je sedmo izdanje Međunarodnog sajma turizma, Place2Go koji će se održati od 16. do 18. ožujka u Areni. Više od 180 izlagača iz 20 zemalja, egzotične destinacije, nagradne igre, stručni paneli i radionice samo su dio bogatog programa koji vas očekuje.

Više od 180 izlagača iz 20 zemalja, egzotične destinacije, nagradne igre, stručni paneli i atraktivna predavanja, poslovni susreti, radionice, susret s putopiscima i blogerima - ne propustite najveći do sada, sedmi Međunarodni sajam turizma PLACE2GO, koji će se održati od 16. do 18. ožujka u Areni Zagreb.

- Ova je Sajam iznimna prilika za stvaranje kontakata i praćenja globalnih trendova u području turizma i nadam se da ćemo i ove godine stvoriti podlogu za usvajanjem mnogobrojnih primjera dobre prakse i ostvarenja uspješne i plodonosne suradnje s mnogim poslovnim partnerima. Sajam je također i dokaz da je Zagreb i međunarodno priznat kao dobra lokacija za poslovanje koja ujedno njeguje i dugogodišnju sajamsku tradiciju - naglasila je zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević.

- Nadamo se da će ovaj naš 7. Place2go sajam biti nabijen pozitivnim emocijama i pozitivnim iskustvima, te rezultirati mnogobrojnim putovanjima i zaključenim poslovima. Posebno me veseli činjenica da nam se svake godine pridružuju nove destinacije, koje se po prvi puta predstavljaju hrvatskoj publici - izjavila je direktorica sajma Damjana Domanovac.

Posjetitelji će na Sajmu moći čuti mnoga predavanja o doživljajima s putovanja, savjete za jetina putovanja te sudjelovati u brojnim nagradnim igrama na kojima će se moći osvojiti aviokarte za Istanbul, Dublin, putovanje u Tunis, wellness iskustva. Ulaz na sajam je besplatan, kao i prošlih godina.

Ni ove godine nije izostala podrška institucija - Grada Zagreba, Turističke zajednica grada Zagreba, a sve se odvija pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske obrtničke komore.

Pronađite inspiraciju za novo putovanje, upoznajte nove zemlje i otkrijte i vi zašto je PLACE2GO proteklih šest godina privukao više od 80 tisuća posjetitelja.