Kultura

Legendary festival i Paul van Dyk vraćaju se u Zagreb

Autor: Tomislav Radnić / 17.10.2019.

Legendary festival i Paul van Dyk vraćaju se u Zagreb

Za našto više od 24 sata pred zagrebačku će publiku ponovno izaći berlinski trance-čarobnjak Paul van Dyk. Riječ je o njegovu trećem nastupu u Zagrebu, a drugom na već legendarnom Legendary Festivalu, koji se u svom trećem izdanju održava u klubu Boogaloo.

Ljubitelji elektronske glazbe, osobito trancea, ponovno će doći na svoje. U klubu Boogaloo održat će se treći po redu Legendary festival, ponovno s jednim od najvećih DJ-a današnjice, berlinskim hit-makerom Paul van Dykom. I to u posebnom izdanju jer Paul će svirati puna dva sata, što mu je prestala biti praksa od nesreće i teške ozljede koju je doživio na festivalu State of Trance 2016. godine.

Podsjetimo, radi se o jednom od najvećih trance DJ-a i producenata na svijetu, čiji je rad prepoznat u obliku brojnih laskavih priznanja i nagrada, poput nominacije za Grammyja ili dva proglašenja najboljim DJ-em svijeta po najpoznatijem glazbenom časopisu, DJ Magu.

Uz Paul van Dyka, u Boogaloou će nastupiti i residenti Legendary festivala, Woody van Eyden te duo Corti Organ, čiji član, Nikola Blajić, stoji i iza organizacije festivala. Tu su još i brojni drugi DJ-i, a cijela trance-čarolija održat će se na dva floora od 22 sata u petak pa do ranih jutarnjih sati u subotu.