Hrvatska

Zelena lista podržava Miroslava Škoru

Autor: Biljana Starović / 04.10.2019.

Zelena lista podržava Miroslava Škoru

Zelena lista najavila je da će na predstojećim predsjedničkim izborima podržati Miroslava Škoru. Vjeruju da će on provoditi zelene politike koje bi trebale biti u fokusu javnosti. Istaknuli su i kako je Škoro opcija koja može pobijediti HDZ i SDP te promijeniti Hrvatsku i zazeleniti je.  

Na Markovom trgu su najavili da će podržati Miroslava Škoru kao predsjedničkog kandidata, a vjeruju da će za nekoliko mjeseci na istome mjestu na Škorinoj inauguraciji. Predsjednik Zelene liste, Nenad Matić, istaknuo je kako je došlo vrijeme da se kaže dosta HDZ-u i SDP-u te da je Škoro opcija koja ih može pobijediti 

Predsjedništvo stranke Škori je dalo jednoglasnu potporu jer smatraju kako on osjeća zelene politike, koje bi trebale biti u fokusu javnosti te da će ih kao predsjednik provoditi. Škori se svidjela njihova teorija da se nacionalni interesi ne trebaju braniti puškom, nego čuvanjem okoliša.

- Kada je po Bibliji stvarana zemlja, pet dana je Bog stvarao zemlju, a jedan dan čovjeka. Ako vjerujete i ako ste kršćanin, onda ćete sigurno čuvati ono što je rađeno pet dana. Jedan od većih oblika vjere je da čuvate svoj okoliš i doprinosite da živimo u lijepoj i zdravoj Hrvatskoj - zaključio je Matić.