Hrvatska

Kujundžić pisao Jandrokoviću - Uredite kupusište sa sakupljanjem potpisa!

Autor: Tomislav Radnić / 14.02.2020.

Kujundžić pisao Jandrokoviću - Uredite kupusište sa sakupljanjem potpisa!

Donedavni skupštinski zastupnik i kandidat za potpredsjednika HDZ-a na skorašnjim unutarstranačkim izborima, Ivan Kujundžić, poslao je pismo glavnom tajniku HDZ-a Gordanu Jandrokoviću požalivši se da pri prikupljanju potpisa za kandidature vlada pravi kaos. Od Jandrokovića, naime, traži da učini sve ne bi li, kako kaže, uredio kupusište sa sakupljanjem potpisa.

Pismo kandidata za potpredsjednika HDZ-a, akademskog kipara Ivana Kujundžića, upućeno glavnom tajniku te stranke Gordanu Jandrokoviću prenosimo u cjelosti:

- Opća je panika s potpisima kandidacijskih lista. Članovi su nestrpljivi jer jepuno listi, o čemu se trebalo voditi računa. Obični ljudi opravdano bojkotiraju, ražočarani bešćutnim tehnokratima, vladarima političkihprocedura. Poštovani glavni tajniče Jandrokoviću,u ime zdrave pameti, vrijednih volontera, običnih članica i članova HDZ-a, koji se već tjedan guše u papirologiji kandidacijskih potpisnih lista, tražim od Vas da poduzmete sve kako bi se ovo kupusište sa skupljanjem potpisa uredilo i omogućilo svim kandidatima jednaki tretman i pristup dobivanja potpisa. Ova osmišljena birokratska i administrativna mjera, igra velikih brojki, ne temelji se na nikakvoj zdravoj pameti, a ponajmanje dobroj namjeri. Trebate nam stoga hitno omogućiti popis članstva, nama iskazanim kandidatima za visoke stranačke dužnosti, kako bismo ih mogli obavještavati o našim porukama i aktivnostima. Ukoliko ne poduzmete valjane korake, u ovom ozračju karnevala, svećete nas uvući u kaos. U naredna tri mjeseca izludjeti ćemo članstvo koje nije plaćeno dužnosničkim plaćama, već vođeno načelom altruizma, volonterstva i sebedarja. Doista niste bili inovativni i riješili ovaj problem digitalnom/smart, odnosno pametnom tehnologijom po modelu elektronskog sistema glasovanja, a time i podrške kandidaturama, jer, ne zaboravite, odavno smo u digitalnom dobu - stoji u pismu kojega je kandidat za potpredsjednika HDZ-a Ivan Kujundžić uputio glavnom tajniku te stranke Gordanu Jandrokoviću.